Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

За дизайнера

Здравейте,
Казвам се Наталия Йолова и съм творецът зад бранда FE DE FE jewelry. С моите бижута и аксесоари се старая да покажа индивидуалността на всяка булка, нейния стил и съвършенство. За мен най-важното е да създам цялостен и завършен образ, в който да се открояват акцентите – уникални и интересни украшения – нежен фокус на сватбената визия.В това много ми помага опитът ми на лекар. Да можеш чрез разговор да разбереш човека, да „видиш“ мечтите му и да ги направиш. Така работя при изпълнението на индивидуална поръчка – питам, усещам и претворявам във вълшебни бижута и аксесоари.
През 2011 г. завърших Националната природо-математическа гимназия „Акад. Л. Чакалов“ в София. С помощта на Математиката осъзнах, че мога да използвам познанията си за пространствените измерения при подредбата и дизайна на красивите ми аксесоари, че мога да създавам модели, в които хармонията на линиите естествено се допълва от виртуозността на въображението ми. От тук до нанасянето на хартия остава само един щрих – чрез богата палитра от варианти да се стигне до цялостна и завършена визия.

За Бранда
Започнах да се занимавам с ръчна изработка на аксесоари и бижута от 2017 година. Така се появиха моите бутикови бижута с много любов, които радваха булки и абитуриентки от цяла България. А в търсенето на съвършената изработка преминах през редица обучения в различни техники. За първи път представих моите бижута на живо през 2022 г. на Sofia Wedding Expo. През 2023 г. участвах в есенния брой на списание Сватба с реклама и в специалната фотосесия на списанието. Както и участвах с аксесоари за снимките на корицата на Сватбен органайзер. Взех участие във Varna Wedding Expo 2023, където красиви модели с неповторими прически от Кина Кудева дефилираха на модния подиум с аксесаори FE DE FE jewelry. На Sofia Wedding Expo 2024, мои модели бяха представени от Мис България Елизабет Кравец и Валерия от Ергенът. Мои партньори са едни от най-големите професионалисти в сватбения бранш в София, Варна и Бургас.
Благодарение на роклите на Сара Хирш, стайлинга от Фани Албайрак, изящните прически на Александра Ган и на таланта на актрисите Лора Христова и Яна Божанин се осъществи красивата фотосесия за сайта пред обектива на Марин Руков.
Повече за моите партньори може да намерите в секцията локации на сайта. Всичко това доведе до своето развитие и…
Така се появи моят бранд FE DE FE jewelry. FE DE FE означава Фея на листата (Fée des feuilles, фр.). Листа – изящни, леки и ефирни, каквито са моите бижута – изработени с любов, за да донесат любов, и озарени от вълшебната пръчица на приказна фея.