Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

Всички бижута, от сребро или със сребърно покритие (с изключение на моделите с родиево покритие) при неправилно съхранение с течение на времето могат да променят цвета си.

Всеки закупен модел от моите ръчно изработени дизайнерски бижута пристига грижливо опакован в ръчно изработена брандирана кутия, подходяща и за неговото съхранение.

В хода на изработката на сватбените и булченските бижута използвам специално покритие, за да стопирам процесите на „стареене“ и да можете да ги носите, непроменени от деня, в който сте ги сложили за първи път. За да е възможно това, моля, следвайте следните съвети.

  1. Не мокрете бижутата – това ще доведе до измиване на защитното покритие.
  2. Съхранявайте ги на места с постоянна температура 10-25 градуса. Резките температурни разлики и минусовите температури за продължителен период от време, както и пряката слънчева светлина (съхранение без опаковка) за дълъг период са вредни за бижутата и аксесоарите.
  3. Помолете стилиста си първо да фиксира прическата със стилизиращи продукти – гелове, лакове, парфюми (и други) и след това да поставя аксесоара. А след сватбата можете и вие да следвате това правило при последващо носене.
  4. Не използвайте химикали, абразиви или други препарати, които могат да ги увредят.
  5. Почиствайте с мека суха кърпа след ползване.
  6. Листата са гъвкави и могат да заемат желаната посока във визията, но някои от останалите части, които са по-деликатни, при по-рязък натиск могат да се повредят.