Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

Индивидуални поръчки

Със своите бижута и аксесоари се старая да покажа индивидуалността на всяка булка, нейния стил и съвършенство. За мен най-важното е да създам цялостен и завършен образ, в който се открояват акцентите – уникални и интересни украшения – нежен фокус на сватбената визия.

За изработката на аксесоари или бижута по индивидуална поръчка е необходимо да ми изпратите чрез директната форма за контакт или на лично съобщение (Instagram, Facebook) следната информация:

  • Датата на вашата сватба
  • Снимка на вашата рокля и нейни по-близки кадри. Това е от голяма важност, за да създам бижу, използвайки материали, които ще хармонират с детайлите на роклята.
  • Снимка от пробната прическа или инспирации от интернет
  • Вашите изисквания относно материали, размер, форма или мой модел, който искате да изменим специално за вас

След това преминавам към скициране на възможни варианти. Ако имате собствена идея, за това как искате да изглежда вашият модел – може да ми изпратите проект в най-общи линии. Скицирането, селектирането и коригирането на вариантите отнема от няколко дни до 1 седмица.

 

Одобреният от вас вариант изработвам ръчно в рамките на 1 – 2 седмици в зависимост от сложността на модела и натовареността на периода.

 

Готовият модел ви показвам на снимка и кратко видео и след одобрението ви, го изпращам с куриерска фирма Еконт с преглед и тест. Всички наши бижута и аксесоари са опаковани в брандирана ръчно изработена кутия, която може да послужи и за последващо съхранение на вашите украшения.

За изработката на бижута и аксесоари по индивидуална поръчка следва да предвидите поне 3 седмици (както е посочено по-горе). В случай, че имате нужда от спешна поръчка (до 7 дни), се свържете директно. Тогава се начислява допълнително и 25% от стойността на поръчката.

Или разгледайте наличните модели в секцията магазин на сайта.

 

Изпратете запитване