Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

Партньори

Мои авторски модели може да откриете при нашите партньори след предварително записан час.

Mara Hrabrova Hairsalon

Mara Hrabrova Hairsalon се намира в сърцето на Бургас. Мара Храброва е невероятен hairstylist, колорист и фризьор. От няколко години тя е лектор и треньор в редиците на Wella Professionals. Това, заедно с големия опит и лимитирана колекция от FE DE FE аксесоари в салона, и предоставят необятни възможности в избора на перфектния цвят и прическа спрямо индивидуалните нужди на клиента.

Ателие Кина Кудева

В Ателие Кина Кудева ще намерите най-добрите коафьори, фризьори и колористи в град Варна. Начело с Кина Кудева, която е специалист от световна величина и визионер в изкуството да Обичаме косата си. Любов, изразяваща се в грижа, разбиране и индивидуален, професионален подход към всеки клиент. Кина и нейният екип, в комбинация с нашите уникални аксесоари FE DE FE, ще се погрижат за сбъдването на една мечтана визия, в приятна атмосфера и комфорт.

BROW BAR – Манастирски ливади

Brow bar Манастирски ливади е най-новият салон от веригата, специализиран като място за красиви прически, грим и вежди. В него ще откриете топ майстор на прически и грим Александра Ган. Дългогодишният опит и невероятни умения правят Александра един от водещите hairstylist в София. Тя и екипът на салона ще се погрижат да създадат за вас мечтаната сватбена/официална прическа, придавайки уникален и завършен образ с нашите аксесоари FE DE FE.

SS-BRIDAL

SS Bridal е един от утвърдените сватбени бутици в София. Там ще откриете ексклузивно невероятните модели на три световно известни марки за булченски рокли – Rara Avis, Natalia Romanova и Anna Sposa, които хармонират прекрасно с ръчно изработените аксесоари и бижута на FE DE FE, налични за проба в салона. Екипът на салона ще ви предложи експертно консултиране и добро отношение в избора на идеалната сватбена рокля и цялостна завършена сватбена визия с нашите бижута и аксесоари.

SARAH HIRSCH Bridal Studio

В SARAH HIRSCH BRIDAL STUDIO великолепната Сара Хирш създава сватбени рокли от естествени материи и винаги твори с чувство за концепция, история и дълбока любов. Със своята лимитирана колекция сватбени рокли и сетове, изработени по индивидуални мерки и пропорции, Сара създава усещане за уникалност, въздушност и красота. А именно образът на жената, която сте сега и на булката, която искате да бъдете. Затова и моделите на FE DE FE в SARAH HIRSCH BRIDAL STUDIO са толкова необикновени, отразяващи индивидуалния стил и концепция, смислово вплетени в невероятните и трансформиращи се модели на марките. Защото и роклите на Сара, и бижутата FE DE FE не са просто дрехи и аксесоари, а емоция възможна за докосване.